Sydney a Hobart-hoz rögzíti a szuper maxis nevezetességeit, mint Wild Oats

A 86-szoros Hobart-flotta Sydney az első éjszakát tölti a tengeren, figyelemmel a történelemkönyvekre – az időjárás-előrejelzésekből kiderül, hogy a verseny rekordja megfordulhat.

A futam elején Batemans-öböl ez volt az örökzöld vad zab XI, a legkisebb előnyökkel a flottilla elején.

Perpetual Loyal, Anthony Bell könyvelője és a versenyvezető a kezdő ágyúnál és Sydney-től A fejek, a második és a szűk párbajban maradnak a Betclic internetes fogadóirodák nyolcszoros vonalon, a Wild Oats bajnok címmel. Sydney a Hobart versenyre: a Perpetual Loyal vezeti a Wild Oats XI gyenge kezdetét. Tovább

Szinte összhangban a zabgal és a Loyal a harmadik szupermax, a Hong Kong belépő Scallywag, a Volvo 70 Black Jack-el a negyedik helyen.Mindegyik komoly sértést hozott a Tasmani fővárosban az Alkotmány Dock felé vezető 628 tengeri mérföldes Odyssey-ba.

Agresszív kezdet volt a négy szupermax három versenyének kezdete előtt, amelyek maximalizálják a szél erejét, és a spinnakerek kiürültek a fejek törlése óta.

A kísérleti 100 lábas CQS – a korábbi Sydney által átugrott Hobart győztes Ludde Ingvall – küzdött a játék teljes arzenáljának megvalósításában, és a nyolcadik helyen négy kisebb csónak mögött van.

A zab a jelenlegi rekordtartó egy nap, 18 óra, 23 perc. Míg egy új benchmark a Tasmania környéki időjárási viszonyokra támaszkodik, a hajó Betclic élő fogadás kapitánya, Mark Richards tudja, hogy a belépője gyorsabban mehet, mint a 2012-ben beállított védjegy.Köszönöm, nem kis részét a drámai újratervezésnek, amely az elmúlt négy évben segítette az Oatley család hajójának 300 kg-os eltávolítását.

Az örökös hűség döntése, hogy inkább a tapasztalt tengerészekre koncentrál, mint a hírességek a korábbi években végzett munka – kitűnő jutalmat nyújt. A hatalmas fekete szuper maxi, melyet a legutóbbi évfordulója kitüntető Comanche csapata szerzett, 26 csomós sebességgel (kb. 47 km / h) találta dél felé.

Bár a flotta többsége versenyez A Loyal messze elterjedt a tengeren, mint a Wild Oats XI, abban a reményben, hogy jobban megragadja a déli áramot – és azzal a céllal, hogy elkerüljék a szélváltozást, amely a verseny hátoldalán jöhetett volna.Tom Slingsby taktikusa által kiszámított szerencsejáték, aki olimpiai aranyérmet nyert, és része az amerikai Amerika Kupa csapatának, az Oracle-nek.

A korrigált idővezető egy sorozat hajók. A tavalyi győztes Balance and Sailing Australia elnöke, Matt Allen Ichi Bahn, a Tattersalls Cup jelenlegi vezetői. Az utóbbi kapitánya, a JV 52 jacht, a Hobart verseny veteránja, és két hajóra lépett be az idei kék-víz klasszikusba, és csak úgy döntött, hogy melyik hajót kell hivatalosan beiratkozni, az időjárás-előrejelzés Betclic bónuszok erősödött.Sydney Hobart 2016-ban: hol nézzünk, és ki nézzen ki többet? hónappal ezelőtt.

A 2015-ös versenytől eltérően a durva időjárás 30 hajót kényszerített visszavonulni a verseny első két éjszakája után – az első este várhatóan viszonylag zökkenőmentes feltételeket kínál.

Az idei kiadás kezdete – a Sydney-i 72. hely a Hobart történetében – nem volt büntető zászló, bár három korai nyugdíjba vonult.

Az első a verseny előtti kilépés volt Jason Bond belépője, Enigma, ami éppen így bizonyult – a motoros probléma miatt a napközben húzódott ki.

A hét évtizedes Freyja volt a következő, aki megszabadult.A Cruising Yacht Club után megszökött, miután a fejét a feje fölé fújta.

Négy óra a versenyen Dare Devil, a két hajó közül, aki egy női kapitány volt, a harmadik baleset lett a 47-es év után. – a lábfejtörő sérült.