A Dontari Poe 350lb vonalhajózó TD-t dob, ahogy Chiefs megszünteti a Broncosot

A Kansas City Chiefs ismert, mielőtt elindult Denver ellen, hogy a rájátszásba kerülnek.Úgy játszottak, mintha sokkal nagyobb célok lennének.

A Travis Kelce 11 fogást húzott 160 méterre, és egy megszakítással, a Tyreek Hill egy 70 yardos TD-t vezetett az újonc kiemelt tárcsájához és a Chiefs-hez. a Broncos 33-10 az AFC West cím megtartására reméli, hogy egy éles, hanyag karácsonyi éjszaka az Arrowhead Stadionban. mondta 346lb védekező Dontari Poe, nemcsak a Kansas City éjszakáját, hanem azt is, ahogy stílusosan szúrta be, majd a hátvédhez nyúlik, és ugrási passzot dobott a Betclic fogadási bónuszok az interneten szűk véghez. @NFL) 6-3. 346lbs. @PoeMans_dream egy védekező megoldás…És ő csak dobott egy TD-t a @Chiefs-nek. Igen valóban.https://t.co/lSTz7iB5kG 2016. december 26.

A főnökök (11-4) már biztosak voltak egy vadkártyáról, amikor Pittsburgh korábban a Baltimore-t verte. De a győzelem a következő hétvégén San Diego-ban és egy Oakland-veszteség Denverben 2010-től első ízben adná nekik a divízió címét, nem is beszélve az első forduló és a hazai rájátszásról.

„Adok a srácok sok hitelt szereztek, hogy keményen játszanak, amikor már rájöttek a rájátszás helyére.Ez nem könnyű, ”mondta Andy Reid Chiefs edző. „Ők jöttek ki, és tényleg úgy gondoltam, hogy agresszívak voltak.”

Közben a Broncos (8-7) egy másik elkeseredett Betclic fogadási bónuszt támadást ért el. élve reméli.

Trevor Siemian 17-ből 43 volt 183 yardra és egy játék véget ért elfoglalásra, és az egyetlen TD-meghajtó, amit ő vezetett, egy válogatás után jött a Kansas City-nél 6. Justin Forsett gólt szerzett két lejátszás később.

A New England-nek egy 16-3-os vesztesége után egy héttel később elszenvedett előadás következett be, ami egy öltözőkhöz vezetett, amely a Denver-bűncselekmény és a védelem közötti mérkőzésen kiabált.A Broncos ezen a héten semmiféle diszharmóniát zuhant le, de a vasárnapi estük csak úgy tűnt, hogy aláhúzták a szakadékot. mondott. „Pozitív megjegyzést kell készítenünk, de tovább kell lépnünk a következő évre.”

Kansas City vezérelte a nyitó csengő elsődleges mérkőzéseit.

Alex Smith az első negyedévben egy 77 yardos megállóhelyet zárt le egy 10 yardos állattartóval, és néhány perc múlva a Hill out-futtatta a felrobbantott Broncosot, hogy a Chiefs számára 14-0-os vezetést kapjon.

Ez volt a negyedik TD, amelyet Hill a Broncos ellen szerezte meg ebben a szezonban.

A Forsett megérintette a Broncos rövid időre Betclic online fogadóirodák reményét, de később szaggatott pillanatokkal.Kelce átvette a képernyőt, és tökéletesen végrehajtott blokkolást követett el egy 80 yardos megszakítás és egy 21-7-es vezetés számára. – mondta Hill. – Tudjuk, mit tehetünk. Még mindig nem hoztuk össze az egészet, de ez jön. ”

A főnökök védelme gondoskodott a többiekről, így ünnepi este volt rajongóiknak.