Bet365 fogadás bónusz

Kíváncsi, hogy ez a CV-bejegyzés valami részvényt jelent Tony Jiantong Xia-val. A 90-es évek végén Xia tanulmányozta a tájképet a Harvard Egyetem rangos környezetében. Ma jobban ismert, mint egy mononátrium-glutamát magnát és az Aston Villa új tulajdonosa. A Wolverhampton Wanderers felvásárlását nemrégiben befejező Fosun-csoport mellett ezek a Bet365 befektetők a Nyugat-Közép-Anglia labdarúgó-válogatását néznek ki nyáron.A kínai befektetők is folytathatják a tárgyalásokat a Hull City átvételére.

A West Bromwich-i üzlet közelébe eső személyek igazolják, hogy a Lai napos terepei sokáig mögötte vannak. „Sokkal jobban részt vesz a Bet365 várostervezésben, az új kínai„ öko-városok ”fejlesztésében” – mondja Paul Marriott, az FTI Consulting ügyvezető igazgatója Kínában. De ha a tulajdonosok nincsenek itt a Capability Brown kertjeihez való könnyű hozzáférés miatt, akkor ezek a legutóbbi ügyletek nem más, mint egy véletlen? És ha igen, mit jelent a rajongók és a helyi térség? Facebook Twitter Pinterest A West Brom új tulajdonosai a felső-fél Premier League finomságát célozzák.

Bizonyos okunk van azt hinni, hogy a felvásárlások Bet365 nem véletlenül történtek.Tavaly a kínai kormány, az elnök, Xi Jinping kifejezett irányítása alatt, közzétette a labdarúgási reform- és fejlesztési programját, egy 50 pontos tervet, azzal a céllal, hogy Kína világbajnoksági ereje legyen. Ez a kiadások árapályát okozza.Leginkább ez a kínai Super League-ben volt, amikor ilyen Premier League nevek érkeztek Ramires-nek és Graziano Pellè-nek a hatalmas Bet365 fogadás bónusz átutalási díjak és még nagyobb bérekért.

De ez is jelentette a befektetések elcsúszását Európai klubok, az Atlético Madridtól a Manchester Cityig, és még egy vitatott részvétel is a portugál második részlegben (a liga kínai szponzora kérte, hogy az első tíz oldal mindegyikén kínai játékos legyen a csapatban – az ötlet később elhagyott)

A presztízs üzletbe, mint például a labdarúgásba történő befektetés a kínai vállalatok számára egyszerű üzleti értelemben részesül, különösen a nemzeti Bet365 kormánynak, hogy egyensúlyba hozza gazdaságát az alacsony költségű exporttól.A Marriott elmagyarázza, hogy a West Brom erőssége olyan vállalkozás volt, amely vonzóvá tette Yunyi Guokai számára: „Ez egy olyan klub, amely nagyon jól futott, és sok éve nyereséges volt.” De ugyanolyan fontos, úgy tűnik, ez az erő a klub akadémiája és a képzési lehetőségek kifinomultsága. Az az elvárás, hogy ezeken a területeken olyan szakértelem álljon, amelyet a kínai Bet365 tanulhat és importálhat haza. Facebook Twitter Pinterest Guochuan Lai találkozik Tony Pulivel, a West Brom vezetőjével. Fénykép: Matthew Ashton – AMA / West Bromwich Albion FC a Getty-en keresztül

„Kínában új városok tervezése a sport szíve,” magyarázza Marriott a szinergiáról, amit Yunyi Guokai remélhet, hogy újból elindul üzleti. „Ez magában foglalja a gyermekek és felnőttek építési lehetőségeit is.A West Bromwich tréning-etosz egy modell lehet erre. ”Ez más megközelítést jelentene a labdarúgó klub tulajdonjogának a noughties Abramovich-esque Bet365 megközelítésétől. Ahelyett, hogy új piacokon az angol márkát próbálnánk megnövelni, a klub szakértelmét a hazai kínai piac javára fogja kihasználni. Ahogy a Lai öko városai felállnak, feltételezve az állami kormányzat folyamatos támogatását, az Albion-hoz kapcsolódó képzési akadémiák és helyi franchise-csapatok is.Úgy véli, hogy a kínai befektetések a brit klubokba, és különösen a West Midlands-be, még szélesebb politikai célt szolgálhatnak. „A közelmúltbeli mozdulatok teljesen összhangban vannak más olyan ipari ágazatokkal, ahol láttunk egy olyan államilag irányított Bet365 kapitalizmusformát, amelyben a befektetők és a vállalatok úgy tűnik, koordinált módon működnek” – mondja. „Add hozzá ezt a brit kormány aktív befektetését a kínai befektetők számára, különösen a labdarúgás használatával, és feltételezhetjük, hogy a Wolves, a Villa és a West Brom nem csak önállóan szerzett önállóan labdarúgás miatt.” Facebook Twitter Pinterest Az új Aston Villa tulajdonos, Tony Xia, üdvözli a Villa Park tömegét a Rotherham elleni bajnoki mérkőzésen.Fénykép: Nick Potts / PA

Ezek az okok nem lehetnek biztosak, de a labdarúgás-befektetések megegyeznek más nagy ajánlatokkal, amelyekben a kínai vállalatok egy milliárd fontot öntettek a Sheffield városközpontjában és még Gary Neville luxusszállodájának Manchesterben való Bet365 finanszírozását is segítette. Ez az afrikaiak a stadion-diplomáciának hívják, ahol a kínai állam befolyást kap az új infrastruktúrára (gyakran sportolásra)? „Ez nem stadion diplomácia” – mondja Chadwick, „de ez a labdarúgó-diplomácia, vagy a HS2 diplomácia, vagy az északi erőmű diplomáciája vagy a Brexit-diplomácia. Azt hiszem, a labdarúgás részben a Nagy-Britanniában Kínában fennálló kapcsolatokban használatos.A labdarúgás mindig is nagyszerű hálózati csatorna volt, és a kínai már régóta jól Bet365 érezte magát a labdarúgó-hálózat kiépítésében és használatában. Roberto Di Matteo és Tony Xia ragaszkodnak az Aston Villa-hoz. Tovább

A karját ugyanúgy húzzák, mint a West Midlands labdarúgó a legalacsonyabb években, és csak egy csapat van a Premier League-ben. Lehet, hogy nem meglepő, hogy megtudjuk, hogy ennek a globális puha hatalmi játéknak a közepén az egyik csoport, aki nem feltétlenül vette figyelembe a szükségleteit, a támogatók.Russ Evers, aki a Wolves legnagyobb független Bet365 támogatói csoportját vezeti, a Hatherton Wolves, azt mondja, a rajongók nem hallottak sokat a klubtól, mivel Fosun csoport átvette. „A fő dolog, ami megváltozott, az optimizmus volt” – mondja. „Korábban a Barnsley és az Oxford játékosaihoz kapcsolódtunk; most arról beszélünk, hogy a Benfica-tól 20 millió fontot írunk le. ”

A játékos, a Talisca középpályás, még nem érkezett meg. A cél most a Benfica 35 éves középső fele, Luisão. „A reményről van szó, és az új tulajdonosok ezt adták nekünk” – mondja Evers, „Talán egy szerencsejáték, de mindannyian vannak. Ez minden Bet365 remény, nem többé a hit. Minden esélyünk, hogy az ismeretlenbe járunk.